ΒΟΛΕΪ

Το ζευγάρι του τάι μπρέικ

Το ζευγάρι του τάι μπρέικ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου έχουν αγωνιστεί φέτος συνολικά επτά φορές σε όλες τις διοργανώσεις και τις πέντε από αυτές οι αγώνες κρίθηκαν στο πέμπτο σετ.

Το ζευγάρι των τελικών της Α1 βόλεϊ των ανδρών περιμένουμε να μάθουμε την Τετάρτη (23/4). Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι εκείνος που σκούπισε την Κηφισιά και πήρε την πρόκριση και περιμένει τον αντίπαλό του ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα Σύρου.

Μια σειρά η οποία θα κριθεί στο πέμπτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στις νίκες εκμεταλλευόμενος την έδρα του.

Το ίδιο όμως έκανε και ο Φοίνικας, ο οποίος σε δύο συναρπαστικά παιχνίδια πήρε τις δύο νίκες που χρειαζόταν για να στείλει τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι. Έτσι, όλα θα κριθούν την ερχόμενη Τετάρτη (23/4) με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στους τελικούς.

Οι αγώνες των 3-2

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες μας έχουν χαρίσει συναρπαστικά παιχνίδια τα περισσότερα από τα οποία έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ.

Οι δύο ομάδες φέτος έχουν παίξει συνολικά επτά φορές. Τις πέντε από αυτές ο νικητής κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία του τάι μπρέικ. Ο Φοίνικας Σύρου έχει καταφέρει να πάρει τρία παιχνίδια που έχουν κριθεί στο πέμπτο σετ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει συνολικά τέσσερις φορές.

Το τι θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη δεν μπορούμε να το προβλέψουμε, αλλά όλοι οι φίλοι του βόλεϊ ελπίζουν να έχουμε ένα ακόμα συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Διοργάνωση Φάση Αγώνας Αποτέλεσμα
Πρωτάθλημα Κανονική περίοδος Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός 3-2
Πρωτάθλημα Κανονική περίοδος Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου 3-2
Κύπελλο Κύπελλο Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός 1-3
Πρωτάθλημα Πλέι οφ Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου 3-0
Πρωτάθλημα Πλέι οφ Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου 3-2
Πρωτάθλημα Πλέι οφ Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός 3-2
Πρωτάθλημα Πλέι οφ Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός 3-2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ