ΒΟΛΕΪ

Το μέλλον τους ανήκει

Το μέλλον τους ανήκει

Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εξέφρασε τα συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο European League.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εξέφρασε τα συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο European League.

Αναλυτικά:

"Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο European League και παράλληλα εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο του δεύτερου τελικού Παναγιώτη Πελεκούδα.

Παρά τις δύο ήττες από το Μαυροβούνιο στον τελικό, η πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην διοργάνωση χαρακτηρίζεται ως θετική, αφού οι διεθνείς μας απέδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει και ότι το ελληνικό βόλεϊ μπορεί να αισιοδοξεί σε καλύτερες ημέρες.

Έπειτα από αρκετούς μήνες σκληρής προετοιμασίας αλλά και αγώνων, οι παίκτες της Εθνικής μας έφθασαν ένα βήμα πριν την έξοδό τους στο World League.

Με την αγωνιστικότητα και το πάθος τους έδειξαν πως η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Ελλάδας στην elite του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου βόλεϊ έχει ήδη ξεκινήσει.

Αρκεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να επενδύσουμε στην φετινή πορεία, να διορθώσουμε τα όποια λάθη έγιναν και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε…

Να σταθούμε δίπλα στην Εθνική μας ομάδα και να την στηρίξουμε πραγματικά προκειμένου να επιστρέψει εκεί που πρέπει…

Γιατί το ΑΞΙΖΕΙ και το ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ