ΒΟΛΕΪ

Το απόλυτο για τις Ελληνίδες

Το απόλυτο για τις Ελληνίδες

Εξαιρετική ήταν αυτή η αγωνιστική για τις τρεις Ελληνίδες που αγωνίζονται εκτός συνόρων και παίζουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια είχαν οι Ελληνίδες που αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αυτή την εβδομάδα. Η Ναντ της Νικολέτας Κουτουξίδου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την πρόκριση πήραν τόσο η Λοκομοτίβ Μπακού όσο και η Κονελιάνο.

Πιο αναλυτικά η Νικολέτα Κουτουξίδου ήταν για μία ακόμα φορά ο εγκέφαλος της ομάδας της.

Παίζοντας σε όλο το παιχνίδι οδήγησε τη Ναντ στη νίκη με 3-0 σετ επί της Μπακάου. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της γαλλικής ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την Εύα Χαντάβα να αγωνίζεται λίγο η Λοκομοτίβ Μπακού επικράτησε επί της Ρότεν Ράμπεν με 3-1 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV CUP. Η Ελληνίδα ακραία μπήκε στο τρίτο σετ και είχε 2 πόντους με 1 μπλοκ και 1/3 επιθέσεις. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Πρόκριση χωρίς την Ανθή Βασιλαντωνάκη στη σύνθεσή της πήρε και η Κονελιάνο η οποία κέρδισε την Γιούζνι με 3-1 σετ. Πλέον η ιταλική ομάδα περιμένει να μάθει αντίπαλο από το ζευγάρι Νιουχάτελ - Μάριμπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ