ΒΟΛΕΪ

Το Σάββατο η πρώτη δόση

Το Σάββατο η πρώτη δόση

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει αύριο (31/10) η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, που θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Χωρίς κάποιο ντέρμπι, αλλά με αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (31/10) η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των γυναικών. Στο πρώτος χρονικά παιχνίδι ο αήττητος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον νεοφώτιστο Αίαντα κλειστό της Κυψέλης (15:00).

«Θέλουμε στο παιχνίδι με τον Αίαντα να συνεχίσουμε τις νίκες σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις. Παράλληλα επιθυμούμε να ενσωματώσουμε στο παιχνίδι μας περισσότερα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης στο www.panathinaikos1908.gr ενώ ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης σημείωσε από την πλευρά του: «Έχουμε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια στα οποία προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητα μας εν όψει των αγώνων που ακολουθούν και στα οποία θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Την ίδια ώρα (15:00) ο επίσης αήττητος Πανναξιακός υποδέχεται στο πρώτο νησιωτικό ντέρμπι της χρονιάς τον ΟΠΕΡ, με την ομάδα της Κρήτης να έχει σημαντικές απουσίες.

Στον Πανναξιακό πάντως ο Ζόραν Κόβαζιτς δεν θα έχει καμία απώλεια με τον Σέρβο τεχνικό να τονίζει: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε για να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας και να αποκτήσουμε σαν ομάδα την νοοτροπία νικητή. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των κοριτσιών σ’ αυτά που ζητάω και έτσι θέλω να συνεχίσουμε».

Ο ΟΠΕΡ ταξιδεύει στην Νάξο χωρίς τις Παρασκάκη, Κατερίνη με τον Θανάση Ντζαφέρη να δηλώνει: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που γίνεται ακόμη δυσκολότερο με τις απώλειες που έχουμε, ωστόσο περιμένω από την ομάδα μου ακόμη κι υπό αυτές τις συνθήκες να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα διεξάγεται ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής καθώς ο Φιλαθλητικός υποδέχεται την Ηλιούπολη με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη.

«Είναι και για τις δύο ομάδες ένα μεγάλο ντέρμπι. Είναι το πρώτο παιχνίδι που πρέπει να δείξουμε κάτι, αλλά παράλληλα η εμφάνιση μας να συνοδευτεί κι από βαθμούς. Η Ηλιούπολη είναι πιο έμπειρη, εμείς έχουμε το αβαντάζ της έδρας κι όποιος διαχειριστεί καλύτερα το άγχος και τις δυσκολίες που θα προκύψουν θα πάρει και τη νίκη», είπε ο τεχνικός των Θεσσαλών Λάμπρος Πράππας.

Στην Ηλιούπολη αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Μπίλιανα Γκλιγκόροβιτς (δεν έπαιξε και κόντρα στον Άρη) με την Δήμητρα Λυκογιάννη να δηλώνει στο www.ilioupoliwomenvolley.gr : «Σε αυτή την αγωνιστική καλούμαστε να παίξουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι ενάντια σε μια αξιόμαχη ομάδα με την οποία κατά βάση έχουμε ως κοινό στόχο την παραμονή στην κατηγορίας. Ο Φιλαθλητικός διαθέτει έμπειρες αθλήτριες και μεγάλο φίλαθλο κοινό. Εμείς θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε συνεχίζοντας μια καλή εμφάνιση πρωτίστως. Βέβαια, ακόμη είναι αμφίβολη η συμμετοχή της πασαδόρου μας. Τα υπόλοιπα ειναι θέμα χρόνου να φανούν μέσα στο γήπεδο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου.»

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Πορφύρα. «Θέλουμε και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη χωρίς απώλειες και στρέψουμε μετά την προσοχή μας στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί», είπε ο Μανώλης Ρουμελιώτης με τον Βασίλη Πανδή να τονίζει από την πλευρά του: «Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα αλλά όταν παίζεις με την ΑΕΚ και ιδιαίτερα στην έδρα της ο συντελεστής δυσκολίας μεγαλώνει. Εμείς όπως και στα δύο προηγούμενα ματς θα πάμε χωρίς άγχος θέλοντας να δείξουμε και πάλι ότι βελτιωνόμαστε ως ομάδα»

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30/10

Πανελληνίου, 15.00, Παναθηναϊκός - Αίας Ευόσμου

ΔΑΚ Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΟΠ Ρεθύμνου

ΕΑΚ Νεάπολης, 18.00, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - ΓΣ Ηλιούπολης

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας, 19.00, ΑΕΚ - Πορφύρας

Κυριακή 1/11

ΔΑΚ Πυλαίας, 14.00 (ΕΡΤ2), Άρης - Μαρκόπουλο

Ρέντη, 19.00, Ολυμπιακός - ΑΟ Θήρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ