ΒΟΛΕΪ

Το πανηγύρισε έξαλλα ο Σαββίδης!

Το πανηγύρισε έξαλλα ο Σαββίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαν μικρό παιδί έκανε στο Παλατάκι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Αγκαλιά με τους παίκτες, αλλά και τον Νίκο Βεζυρτζή, για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την ΠΑΕ.

Ποτέ ξανά στο παρελθόν, ακόμη και σε αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου ο Ιβάν Σαββίδης δεν πανηγύρισε τόσο έξαλλα, όπως το έκανε πριν λίγη ώρα στο Παλατάκι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παρακολούθησε τον αγώνα δίπλα στον πρόεδρο του ΤΑΠ Αντώνη Τσαλόπουλο, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και εκπρόσωπο του ΑΣ στη διοίκηση της ΠΑ Δημοκράστη Παπαδόπουλο, είχε ένα μοναδικό ξέσπασμα στο φινάλε του τέταρτου ημιτελικού του βόλεϊ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Έκανε χάι φάιβ με όποιον ήταν δίπλα του και λίγο αργότερα έγινε ένα με τους παίκτες.

Ο ομογενής επιχειρηματίας που την περασμένη Δευτέρα είχε ζητήσει συγνώμη από τους παίκτες αν η παρουσία του τούς έφερε γκαντεμιά και είχε πει με παράπονο στον Τσαλόπουλο "δεν είμαι γκαντέμης...", σήμερα πήγε στο Παλατάκι μετά τον πρώτο σετ το οποίο είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Και στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα... Στα αξιοσημείωτα και η θερμή αγκαλιά του με τον Νίκο Βεζυρτζή, με τον οποίο συναντήθηκε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ. Προφανώς, ο πάγος έλιωσε ανάμεσά τους...

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ με ανάρτησή της στο facebook συμμετείχε στους πανηγυρισμούς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ