Το "ευχαριστώ" στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στους Αγγελόπουλους

Το "ευχαριστώ" στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στους Αγγελόπουλους

H διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ευχαρίστησε την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Τ. Α.Α.  με ανακοίνωσή του φρόντισε να ευχαριστήσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους προέδρους της, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την αμέριστη συμπαράστασή τους, ώστε ο δεύτερος τελικός του CEV Challenge Cup με την Ραβένα να διεξαχθεί στο ΣΕΦ, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" δεν ξέχασαν την διοίκηση και τους εργαζόμενους του σταδίου.

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Τ. Α.Α. ευχαριστεί τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά τους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση ώστε να διεξαχθεί ο ιστορικός τελικός του CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ευχαριστούμε επίσης τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Σ.Ε.Φ. για την πολύτιμη συμβολή τους στην τέλεση του τελικού", αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες με καραγκιόζηδες μεγαλύτερους και από τον Παττακό

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24