ΒΟΛΕΪ

Το δραματικό φινάλε και οι πανηγυρισμοί των κοριτσιών του Ολυμπιακού

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε σε βίντεο το τέλος του δραματικού τέταρτου σετ στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 σετ επί της Γενισέι, αλλά και τους πανηγυρισμούς των ερυθρόλευκων.

Το τέταρτο σετ στον πρώτο ημιτελικό για το Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γενισέι ήταν αυτό που είχε τις μεγαλύτερες συγκινήσεις. Οι Ρωσίδες είχαν δύο σετ μπολ, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ.

Με το σκορ στο 24-25 η Κατερίνα Γιώτα έφερε το σετ στα ίσα και στη συνέχεια με δικό της άσο έδωσε ματς μπολ στον Ολυμπιακό. Εκεί μίλησε η κορυφαία των ερυθρόλευκων, Σάσκια Χίπε η οποία με μπλοκ στη Φρόλοβα έκανε το 27-25 δίνοντας το ματς στις ερυθρόλευκες με 3-1 σετ.

Στη συνέχεια οι παίκτριες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη μεγάλη τους νίκη κάνοντας και τα καθιερωμένα σε αυτές τις περιπτώσεις "όλε" με τον κόσμο που βρέθηκε στου Ρέντη.

Δείτε το βίντεο με τους τελευταίους πόντους και τους πανηγυρισμούς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ