ΒΟΛΕΪ

Τίτλοι τέλους για Κουρνέτα

Τίτλοι τέλους για Κουρνέτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τους τίτλους τέλους σε μία σπουδαία καριέρα αποφάσισε να ρίξει ο Βασίλης Κουρνέτας σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος.

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες πασαδόρους όλων των εποχών αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Βασίλης Κουρνέτας ανακοίνωσε την απόφαση του στο γεύμα της ομάδας του ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι πλέον είναι οριστικό.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Αντώνης Τσαλόπουλος. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του Metropolis 95,5 αποκάλυψε την ανακοίνωση που του έκανε ο 40χρονος πασαδόρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Τσαλόπουλου:

Για την επιστροφή του Ερνάντο Γκόμεζ: «Είναι μια περίεργη χρονιά γιατί υπάρχουν Ολυμπιακοί Αγώνες. Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει μια κίνηση για να δείξουμε που στοχεύουμε και να δελεάσουμε και τους φιλάθλους ενόψει της κυκλοφορίας των διαρκείας, που θα γίνει σε δέκα περίπου μέρες. Επίσης θέλαμε να δείξουμε και στους χορηγούς το τι γίνεται στην ομάδα σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ».

Για τον Γιάννη Καλμαζίδη: «Είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα στη βδομάδα θα ανανεώσει, για να προχωρήσουμε και στα επόμενα».

Για τον Βασίλη Κουρνέτα: «Πριν από πέντε λεπτά μου ανακοίνωσε ότι σταματάει το βόλεϊ. Το έχει σκεφτεί, το έχει μελετήσει και θέλει να σταματήσει τώρα που είναι στην κορυφή. Οι μεγαλύτεροι αθλητές σταματούν στην καλύτερή τους στιγμή, δεν αφήνουν τον εαυτό τους να φθαρεί».

Για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς: «Θα κινηθεί στα ίδιο πλαίσιο η ομάδα. Στο ίδιο μπάτζετ. Αναμένουμε τους όρους που θα ισχύσουν για το Champions League για να πάρουμε την απόφαση αν θα συμμετάσχουμε. Μάλλον θα είμαστε θετικοί σε αυτήν την κατεύθυνση. Θέλουμε να μάθουμε το κόστος της διοργάνωσης. Είναι μόνο για το πρεστίζ άλλωστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ