ΒΟΛΕΪ

Θολό τοπίο με Ανδρέου

Θολό τοπίο με Ανδρέου
INTIME SPORTS

Μέχρι την Παρασκευή (23/10) αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου θα συνεχίσει στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του "δικεφάλου".

Ο Γιώργος Ανδρέου ηγήθηκε του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, η οποία είχε εντυπωσιακή κατάληξη για τον Δικέφαλο με την κατάκτηση του νταμπλ. Ωστόσο, η φετινή περίοδος ξεκινάει με ερωτηματικά για το αν ο κ. Ανδρέου συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι της διοίκησης περιμένουν την Παρασκευή (23/10), όπου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ και την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, για να διαπιστώσουν οριστικά τις προθέσεις του Γιώργου Ανδρέου και αν θα είναι παρών στην επόμενη μέρα της ομάδας. Προς το παρόν το τοπίο παραμένει θολό...

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου προχώρησε στην κάτωθι δήλωση: "Παραμένω κανονικά στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη η φυσική μου παρουσία. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν ενημερώνομαι και δεν συμμετέχω στα θέματα του ΠΑΟΚ. Μόλις μου το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είμαι και με τη φυσική μου παρουσία δίπλα στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ