ΒΟΛΕΪ

Θέλουν Χίπε - Κοβάτσεβιτς στον Ολυμπιακό, σταματούν Κονόμη και Νίμερ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό με την παραμονή των Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και Σάσκια Χίπε να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Όλα τα δεδομένα για το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Μπορεί ουσιαστικά η σεζόν να ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/04) για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη. Στο κομμάτι της παραμονής και των ανανεώσεων τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν σε πρώτη φάση να εξασφαλίσουν την παραμονή των Κοβάτσεβιτς και Χίπε στην ομάδα τους.

Το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Σέρβος κόουτς το καλοκαίρι του 2016 ολοκληρώνεται φέτος, ενώ τελειώνει και το συμβόλαιο της Γερμανίδας. Η επιθυμία για τη συνέχεια της συνεργασίας είναι δεδομένη από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ο Ολυμπιακός θέλει να την "σφραγίσει" εγγράφως.

Από εκεί και πέρα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επιθυμούν να διατηρήσουν το βασικό κορμό τους. Κάτι που σε μεγάλο βαθμό είναι εύκολο να επιτευχθεί. Χριστοδούλου, Γιώτα, Λαμπρούση έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2020, όπως και η Αρέτα Κονόμη. Μόνο που η 29χρονη λίμπερο θα βάλει μία άνω τελεία στην καριέρα της. Η Κονόμη έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί για ένα διάστημα στην οικογένεια της και έτσι σίγουρα για την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνιστεί με την Ειρήνη Κοκκινάκη να είναι έτοιμη να παραλάβει τα σκήπτρα.

Παράλληλα, Ζακχαίου και Παπαδοπούλου υπέγραψαν πέρσι κι αυτές διετές συμβόλαιο, ενώ οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο υπάρχει στο συμβόλαιο της Μαρίας Νομικού. Από τις βασικές τα συμβόλαια που λήγουν, πέρα από εκείνο της Χίπε, είναι αυτά των άλλων δύο ξένων. Η Νίμερ είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει αφού σε δηλώσεις της έχει τονίσει πως θα επιστρέψει στην πατρίδα της. Η Πολ είναι μια διαφορετική περίπτωση η οποία θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα μετά από απόφαση που θα κληθεί να πάρει η ίδια. Το βασικότερο πρόβλημα είναι η επιθυμία της να επιστρέψει κοντά στην οικογένεια της.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ