ΒΟΛΕΪ

Θέλει να "σφραγίσει" την πρόκριση ο Ολυμπιακός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα την Ινεγκόλ (19.30) και χρειάζεται δύο σετ για να προκριθεί στη φάση των "32" του Τσάλεντζ Καπ.

Τα δύο σετ που θα τον στείλουν στη φάση των "32" του Τσάλεντζ Καπ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη την τουρκική Ινεγκόλ στη ρεβάνς της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ και πήρε το τρίποντο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport6 HDστις 19.30 την Τετάρτη 29/11/2017. Ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση αναμένεται να αντιμετωπίσει τη γαλλική Τουρ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μάρκο Σγκρο από το Σαν Μαρίνο και ο Πέδρο Λόπες Πίντο από την Πορτογαλία.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, για να δώσει δυναμικό παρών στον επαναληπτικό αγώνα με την Ινεγκόλ απηύθυνε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μέσω του osfp.gr: "Είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επαναληπτικό και είναι σημαντικό για εμάς, να πέρασουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια επικίνδυνη ομάδα που είναι έμπειρη από τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα έρθουν να πιέσουν στο σερβίς και μπορούν να μας απειλήσουν στην επίθεση.

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι και 100% συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Καλώ τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρών για να μας βοηθήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Τους περιμένουμε να μας υποστηρίξουν! Σίγουρα την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε δυο σημαντικές δύσκολες εκτός έδρας νίκες αλλά πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο βήμα και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ