ΒΟΛΕΪ

Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, τονίζοντας πως για τον ίδιο αποτελεί εγγύηση η παρουσία του προέδρου, Αντώνη Τσαλόπουλου.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ενώ αυτή είναι η επιθυμία και της ίδιας της ομάδας του. Ως εκ τούτου, όλα οδηγούν σε νέα συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, ούτως ώστε ο Έλληνας προπονητής να συνεχίσει την δουλειά που έχει ξεκινήσει στον "Δικεφάλο του Βορρά". Μάλιστα, στη NOVA τόνισε πως αποτελεί εγγύηση η παρουσία του προέδρου, Αντώνη Τσαλόπουλου.

Για τη σεζόν που έφυγε, είπε: "Ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν με διαφορετικά συναισθήματα, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Θέλει χρόνο για να κάνει μια δυνατή ομάδα. Πέρσι και φέτος τα καταφέραμε γρήγορα. Η ένταση βγήκε γιατί είχαν χαθεί δύο στόχοι, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, που ήμασταν πολύ κοντά να τους κατακτήσουμε".

Για τα εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα, απάντησε λακωνικά: "Σε όλες τις ομάδας υπάρχουν δυσκολίες, αλλά πάντα προσπαθούμε να τα λύσουμε".

Για τους λόγους που πέρυσι έφυγε από τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε: "Δεν ζήτησα κάτι παράλογο. Γνωρίζω πολύ καλά την οικονομική κατάσταση των ομάδων και την Ελλάδας. Δεν είμαι από άλλο πλανήτη. Ζήτησα καλύτερη οργάνωση και πλάνο. Ίσως έφταιξε ότι δεν μπορώ να κάνω σε όλα συμβιβασμό. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και θεωρώ πρέπει να μπαίνουν κόκκινες γραμμές. Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ στον ΠΑΟΚ, αλλά ο λαός λέει «ποτέ μη λες ποτέ» κι έχει δίκιο. Ο κ.Τσαλόπουλος και ο κ.Τζήκας μαζί με την επιθυμία της ομάδας με έκαναν να αλλάξω γνώμη".

Για το αύριο του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Υπάρχει η άποψη ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», αλλά εγώ δεν είμαι σύμφωνος με αυτό. Οι ομάδες πρέπει να εξελίσσονται για να βελτιώνονται. Τώρα δεν ξέρω ποιοι θα είναι στην ομάδα και ποιοι όχι".

Για το θέμα της παραμονής του, δήλωσε: "Φυσικά και θέλω να μείνω και ο κ.Τσαλόπουλος για μένα είναι μια εγγύηση. Γνωρίζουμε ποια είναι τα δεδομένα στο ελληνικό βόλεϊ και δεν έχουν σχέση με πριν από 10 χρόνια. Δεν μπορούμε να φέρουμε πχ τον Μίλκοβιτς για να πάρουμε τα Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε όμως να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα. Τότε που ήρθε ο Γκόμεζ, λέγανε ότι είναι ξοφλημένος. Φέτος έλεγαν ότι ο Σεπέδα είναι παίκτης της σειράς και τώρα λένε ότι είναι ο MVP".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ