ΒΟΛΕΪ

Τέλος ο Ρούσης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Ρούσης από τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι ο Γιώργος Ρούσης αφού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό υπέβαλε την παραίτηση του. Βασικός υποψήφιος ο Δημήτρης Καζάζης.

Αλλαγές στις τάξεις του Παναθηναϊκού έφερε η δεύτερη ήττα μέσα σε μία εβδομάδα από τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Ρούσης μετά από 3,5 χρόνια συνεργασίας του με τους πράσινους υπέβαλε την παραίτηση του με τις δύο πλευρές να ολοκληρώνουν την συνεργασία τους.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξεκίνησε ήδη τις επαφές για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Έλληνα προπονητή.

Ένα από τα βασικά ονόματα που παίζουν είναι αυτό του Δημήτρη Καζάζη, ενώ υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι. Όπως και να έχει στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν γρήγορα το θέμα και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ρούση το συντομότερο δυνατό. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του Γιάννη Νικολάκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργο Ρούση. Ευχαριστούμε θερμά τον coach για τα 3,5 χρόνια αγαστής συνεργασίας, καθώς και για τη στήριξή του στις δύσκολες στιγμές για το Σύλλογό μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και την ομάδα μέχρι νεωτέρας θα προπονεί η Άγκι Μπάμπουλι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ