ΒΟΛΕΪ

Τελειώνει του Σαφράνοβιτς

Τελειώνει του Σαφράνοβιτς

Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς θα είναι ο τέταρτος ξένος της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ με τον παίκτη να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς. Ο Ισραηλινός ακραίος θα περάσει σήμερα από εξετάσεις και εφόσον όλα είναι καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο παίκτης έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που απέμενε ήταν να περάσει η απόφαση για τους τέσσερις ξένους.

Τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Αχιλλέας Τζίκας. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του είναι 31 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος, έχει ύψος 1.94 και θα αποτελέσει τον τέταρτο ξένο της ομάδας.

Ο Σαφράνοβιτς μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΕΑ Πατρών, ενώ έχει αντιμετωπίσει και την αντιπροσωπευτική μας ομάδας με τη φανέλα του Ισραήλ.

Πέρα από τη χώρα μας έχει παίξει στη Γερμανία (Φριντρισχάφεν 2004-05, Ουντερχάχινγκ 2011-13), Ουκρανία (Μαριουπολ 2006-07), το Μαυροβούνιο (Μπούντβα (2010-11) και τη Γαλλία (Μποβέ 2007-08, Μονπελιέ 2008-10, Νάντ 2013-14).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ