ΒΟΛΕΪ

Τακουρίδης: "Αποδείξαμε ποιοι είναι άντρες και ποιοι αγοράκια"

VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου στο "Μελίνα Μερκούρη", με τους περισσότερους να κάνουν δηλώσεις με νόημα για όσα ακολούθησαν την ήττα τους στον τέταρτο τελικό.

Με το δεύτερο μπρέικ στους τελικούς, ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίτο σερί πρωτάθλημά του -σε βάρος του Ολυμπιακού . Οι παίκτες του "δικεφάλου" πανηγύρισαν έξαλλα (όσο μπορούσαν βέβαια, εν μέσω της βροχής από αντικείμενα και καρέκλες) στο "Μελίνα Μερκούρη", με τις δηλώσεις τους στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά το τέλος του αγώνα να έρχονται ως απάντηση όσων ειπώθηκαν μετά τον τέταρτο τελικό.

Ο Θανάσης Τερζής τόνισε χαρακτηριστικά πως "το πιστεύαμε, το είχαμε ξανακάνει. Προχθές χάσαμε στη Θεσσαλονίκη και δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά. Αγωνιστικά, πιστεύω ότι είχαμε ψυχή. Η ομάδα που θα είχε διάρκεια, θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι έγιναν πάρα πολλές δηλώσεις χωρίς λόγο. Σε αυτά τα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι άντρες από τους άντρες με... φρύδια. Κερδίσαμε δύο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού κι από εκεί και πέρα πήραμε το πρωτάθλημα", με τον Γιάννη Παντακίδη να αφιερώνει την κατάκτηση του τίτλου στον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ, Νάσο, που άφησε την τελευταία του πνοή πριν από μερικές ημέρες: " Το αφιερώνω σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ειδικά στον Νάσο, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Μόνο ΠΑΟΚ".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γκαράς δήλωσε πως " κάποιοι μας αμφισβήτησαν, μας έλεγαν loser και αγοράκια. Ότι οι άντρες φαίνονται στα δύσκολα. Εμείς δεν μιλήσαμε, θα μιλούσαμε στο γήπεδο", ενώ ο Γιάννης Τακουρίδης υπερθεμάτισε επ αυτού προσθέτοντας πως " η ομάδα αυτή με αυτές τις προσωπικότητες δεν πέφτει ποτέ. Αποδείξαμε στο γήπεδο ποιοι είναι άντρες και ποιοι αγοράκια. Αναφέρομαι στους παίκτες του Ολυμπιακού, που έλεγαν διάφορα πράγματα μετά τον τέταρτο τελικό, δεν μας σεβάστηκαν. Δεν θέλω να προσβάλλω τα παιδιά του Ολυμπιακού, αλλά να επισημάνω ότι βιάστηκαν να μιλήσουν και να ειρωνευτούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ