ΒΟΛΕΪ

ΤΑΑ ΠΑΟΚ: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

ΤΑΑ ΠΑΟΚ: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού περνώντας στην αντεπίθεση και κάνοντας λόγο για προσπάθεια των ερυθρόλευκων να "δικαιολογήσουν την πανωλεθρία τους".

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός για το μη έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Λίγο ώρες μετά ο "δικέφαλος του Βορρά" απάντησε τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει έλεγχος ντόπινγκ στον τρίτο τελικό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θεωρεί προκλητική και αβάσιμη την ανακοίνωση του ΤΑΠ Ολυμπιακός ένα 48ωρο πριν και τον τρίτο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague , με την οποία εντέχνως αφήνει υπόνοιες που είναι δυνατόν να δυναμιτίσουν τον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ δεν ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΊ ΤΙΠΟΤΑ ούτε εντός, ούτε εκτός παρκέ. Οι παίκτες μας πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ στο πρόσφατο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στη Σύρο που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εκεί όπου οι παίκτες μας αναδείχτηκαν δίκαια ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Υπενθυμίζουμε στο ΤΑΠ Ολυμπιακός ότι η μόνη αρμόδια αρχή για να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ είναι η ΕΣΑΠ η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση ότι αν το αποφασίσει να προχωρήσει σε έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ για τον 3ο αγώνα της σειράς των τελικών των πλέι οφ εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δεν θα ανεχτούμε όμως καμία προσπάθεια σπίλωσης των αθλητών μας ειδικά όταν αυτή έχει έναν και μοναδικό στόχο : Να δικαιολογήσει ο αντίπαλος την αγωνιστική πανωλεθρία που έχει βιώσει στο παρκέ από τα παιδιά του Γιάννη Καλμαζίδη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ