ΒΟΛΕΪ

ΤΑΑ Παναθηναϊκός: "Όποιοι δεν μπορούν, να πάνε σπίτια τους"

ΤΑΑ Παναθηναϊκός: "Όποιοι δεν μπορούν, να πάνε σπίτια τους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη φάση που έκρινε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Κηφισιά και του στέρησε τη συμμετοχή από τον τελικό.

Ο πρώτος ημιτελικός στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας κρίθηκε από έναν αμφισβητούμενο πόντο και το ΤΑΑ Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε έντονα, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Διότι σύμφωνα με το ΤΑΑ, ο αποκλεισμός από τον τελικό από την Κηφισιά, οφείλεται στις αποφάσεις του διαιτητή και όχι στην απόδοση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός:

Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε την παράβαση στο φιλέ της Κηφισιάς στον τελευταίο πόντο του ημιτελικού, εκτός(;) από τους ανθρώπους που πληρώνονται για να τη δουν. Είναι κρίμα ένας τέτοιος ημιτελικός να κρίνεται από ένα τόσο χοντρό λάθος(;) της διαιτησίας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή κουραστήκαμε στα πιο κρίσιμα σημεία των αγώνων ΠΑΝΤΑ τα "λάθη" να είναι εις βάρος μας, έχουμε να πούμε μόνο τα εξής:

Όποιοι δεν μπορούν να δουν στο match ball του ημιτελικού μια τόσο καθαρή παράβαση που γίνεται ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαιτησία, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι μόλις βλέπουν τον Παναθηναϊκό αρχίζουν τα "ανθρώπινα λάθη", να πάνε σπίτια τους.

Προφανώς αποδεικνύεται λάθος μας ότι μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ δεν βγάλαμε ούτε ανακοίνωση για το διαιτητικό σκάνδαλο που έκρινε τον αγώνα.

Μια συγγνώμη δεν αρκεί. Αρκετά. Θέλετε δεν θέλετε, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή. Θέλετε δεν θέλετε, ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεβρωμίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ