ΒΟΛΕΪ

Τα τελευταία εισιτήρια στα εκδοτήρια για το Ολυμπιακός - Ραβένα

Τα τελευταία εισιτήρια στα εκδοτήρια για το Ολυμπιακός - Ραβένα

Από τις 16:00 τίθενται προς διάθεση τα εναπομείναντα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ραβένα, το οποίο διεξάγεται στις 20:30 στο ΣΕΦ.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι από τις 16:00 τίθενται προς διάθεση τα εναπομείναντα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ραβένα, το οποίο διεξάγεται στις 20:30 στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup. Αναφέρεται μάλιστα πως λόγω του οτι δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας, κάρτας φιλάθλου και η χρησιμοποίηση του ΑΜΚΑ, δεν θα υπάρχει συνωστισμός στα εκδοτήρια.

Αναλυτικά:

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Τ.Α.Α., ανακοινώνει ότι, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup με την Ραβέννα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/2018), στο Σ.Ε.Φ., με ώρα έναρξης την 20:30, η διάθεση των εισιτηρίων, συνεχίζεται απο τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, απο τις 16:00 έως και την έναρξη του αγώνα, καθώς και απο το internet (www.osfp.gr) έως και την εξάντληση τους.

* Λόγω του ότι δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας, κάρτας φιλάθλου και η χρησιμοποίηση του ΑΜΚΑ, δεν θα υπάρχει συνωστισμός στα εκδοτήρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ