ΒΟΛΕΪ

Συζήτησαν για το βόλεϊ Βασιλειάδης και Καραμπέτσος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο και συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία του βόλεϊ.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος είχε τη Δευτέρα (23/1) την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν το Ελληνικό Βόλεϊ.

Ο Πρόεδρος παρουσίασε το φάκελο δράσης της νέας διοίκησης για την επόμενη τετραετία και ανέλυσε στον Υπουργό τις προτεραιότητές του για την ανάπτυξη του Βόλεϊ και του Μπιτς Βόλεϊ αλλά και το πλάνο εξυγίανσης των οικονομικών της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ μετά τη συνάντηση του με τον κ.Βασιλειάδη δήλωσε: "Ανέλυσα στον Υπουργό την εικόνα της Ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα. Του παρέδωσα φάκελο με τους στόχους και το οργανόγραμα δράσης της θητείας μας προκειμένου να γίνει η επανεκκίνηση των δύο Ολυμπιακών αθλημάτων. Προτεραιότητά μας είναι η εξυγίανση και το νοικοκύρεμα των οικονομικών αλλά και η εύρεση εσόδων μέσα στην πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βιώνει η χώρα.

Επίσης παρουσίασα τις σκέψεις μας για την Ανάπτυξη του αθλήματος, τις Εθνικές ομάδες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη μας. Πιστεύουμε πως αυτές τις δύσκολες ώρες ο αθλητισμός και ειδικά το Βόλεϊ αποτελεί διέξοδο για την οικογένεια και την κοινωνία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που έδειξε. Από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκα πως διαθέτει βαθιά αθλητική κουλτούρα και είναι γνώστης των προβλημάτων αλλά και των ιδιαιτεραιοτήτων που αντιμετωπίζουμε ως άθλημα.

Με έκπληξη διαπίστωσα πως είναι λάτρης και γνώστης του Βόλεϊ. Αυτό με χαροποίησε και μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να προχωρήσω μαζί με τους συνεργάτες μου τον επίπονο και δύσκολο δρόμο που έχουμε χαράξει από την επομένη ημέρα της εκλογής μας ώστε η Ε.Ο.ΠΕ. να οδηγήσει το Βόλεϊ και το Μπιτς Βόλεϊ σε πορεία πρωταθλητισμού και ανάπτυξης».

Στη συνάντηση των δυο ανδρών έδωσαν το "παρών" ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Τάσος Πασπάλας, καθώς επίσης και ο πάλαι ποτέ αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, κ. Μάριος Γκιούρδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ