ΒΟΛΕΪ

Στον Αστέρα η Φραγκιαδάκη

Στον Αστέρα η Φραγκιαδάκη
INTIME SPORTS

Στην ολοκλήρωση της απόκτησης της Ελένης Φραγκιαδάκη προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αστέρα Αγίου Δημητρίου με την 32χρονη ακραία να αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το σύλλογο του Μπραχαμίου.

Στόχο την άνοδο στην Α1 θα έχει την επόμενη σεζόν ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα του Μπραχαμίου ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή δείχνοντας τα πλάνα της αφού απέκτησε την Ελένη Φραγκιαδάκη.

Οι συστάσεις είναι περιττές για την 32χρονη πια ακραία.

Η Φραγκιαδάκη αποτέλεσε για οκτώ χρόνια μέλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατακτώντας 5 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδος. Παράλληλα, ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ σταμάτησε το βόλεϊ για να γίνει μητέρα. Πέρσι, έπαιξε στην Α2 με τον ΓΑΣ Μεσσαρά.

Με την απόκτηση της Φραγκιαδάκη αλλά και με τις υπόλοιπες κινήσεις που θα έρθουν ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου θα έχει μία ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα. Για χάρη της ομάδας του Μπραχαμίου θα επιστρέψει στα γήπεδα η Έλενα Χριστοδούλου.

Η συμφωνία έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό και το μόνο που απομένει είναι ένα τυπικό έγγραφο από την ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η διοίκηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Φραγκιαδάκη Ελένη.

Η 32χρονη ακραία ξεκίνησε την καριέρα της στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για 8 χρόνια, κατακτώντας 5 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδος. Στο διάστημα αυτό αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος, φορώντας 116 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η καριέρα της στους πράσινους τερματίστηκε <<άδοξα>>, αφού η Ελένη αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση για να γίνει μητέρα!

Η διεθνής ακραία επέστρεψε πέρυσι στα γήπεδα, αγωνιζόμενη στον ΓΑΣ Μεσσαράς στον 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ