ΒΟΛΕΪ

Στον ΠΑΟΚ ο Πελεκούδας

Στον ΠΑΟΚ ο Πελεκούδας

Την απόκτηση του Παναγιώτη Πελεκούδα ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκτησε μία ακόμη λύση κοντά στο φινάλε, με την προσθήκη του 27χρονου κεντρικού.

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Πελεκούδας, όπως ανακοίνωσε ο "δικέφαλος". Ο πρώην αρχηγός του Παμβοχαΐκού επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από πέντε χρόνια (το 2011-'12 φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή), για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ως στόχο την διατήρηση των σκήπτρων στη Volley League.

Η σχετική ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διεθνή κεντρικό, Παναγιώτη Πελεκούδα, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος αθλητής, συμφώνησε με την διοίκηση του τμήματος και θα βρίσκεται στην ομάδα των πρωταθλητών, υπό τις οδηγίες του Χόρχε Ελγκέτα, στην προσπάθεια για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην Ελλάδα".

Για τη μεταγραφή του, στους Πρωταθλητές Ελλάδος, ο Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι τεράστια πρόκληση για μένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να καταφέρουμε την κατάκτηση των στόχων που πρόκειται να θέσει η ομάδα για την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου, και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο".

Η καριέρα του…

Ο διεθνής με την Εθνική Ομάδα κεντρικός, ύψους 2,04 μ., είναι γεννημένος στις 08 Νοεμβρίου 1989 στην Πάτρα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ε.Α. Πατρών (2000-05) και στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παναχαϊκής (2005-09). Ακολούθησε η ομάδα της Λαμίας (2009-11) για να έρθει η μεταγραφή του στον Ηρακλή (2011-12), ομάδα με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετακομίζει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ραβέννα (2012-13), για να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Φοίνικα Σύρου (2013-14) και τον Ολυμπιακό (2014). Από το 2015 αγωνιζόταν στην ομάδα (υπήρξε αρχηγός) του Παμβοχαϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ