ΒΟΛΕΪ

Στον ΠΑΟΚ ο Γκόμες

Στον ΠΑΟΚ ο Γκόμες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερνάντο Γκόμες θα αγωνίζεται και πάλι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ασπρόμαυρου ΤΑΑ, Αντώνης Τσαλόπουλος.

Την πρώτη "βόμβα" της μεταγραφικής περιόδου έριξε ο ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" του Βορρά έχει συμφωνήσει με τον Ερνάντο Γκόμες όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "Στο φιλέ" ο πρώτος του ΤΑΑ, Αντώνης Τσαλόπουλος.

“Να σας δώσω και μια είδηση. Σαν μια προσφορά και προς τους φιλάθλους, αλλά και προς τον προπονητή γιατί είχε εκφραστεί επανελλειμένως για την αξία αυτού του ξένου παίκτη. Έχει κλείσει ήδη ο Γκόμες…. Αυτός είναι ο πρώτος και ακολουθούν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Καλμαζίδη" είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ.

Η αντίδραση του Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος ήταν και εκείνος καλεσμένος στην εκπομπή, ήταν άμεση και με αρκετή δόση χιούμορ: "Τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι αν με θέλει ο Γκομεζ… γιατί είναι ο μόνος που έχει ήδη συμβόλαιο… Έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα στην Τουρκία".

Οι συστάσεις για τον Ερνάντο Γκόμες φυσικά είναι περιττές. Στα 34του χρόνια ο διαγώνιος από τη Βενεζουέλα έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό κοινό. Τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας με τρεις διαφορετικές ομάδες (Ολυμπιακός: 2001, 2003, Παναθηναϊκός: 2006, ΠΑΟΚ: 2015) και τρία Κύπελλα (Ολυμπιακός 2001, Παναθηναϊκός 2007, ΠΑΟΚ 2015) αποτελούν τα παράσημα του επί ελληνικού εδάφους.

Την χρονιά που μας πέρασε ο Γκόμες αγωνίστηκε στην Τουρκία όπου ήταν δεύτερος σκόρερ στην κανονική περίοδο με 382 πόντους με τη φανέλα της Ίνεγκολ. Ο Γκόμες θα αντικαταστήσει τον Σεπέδα ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο να συνεχίσει στο PAOK Sports Arena.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ