ΒΟΛΕΪ

Στον ΠΑΟ για δύο χρόνια η Ρόγκα

Στον ΠΑΟ για δύο χρόνια η Ρόγκα

Μετά την απόκτηση της Νικολέττας Κουτουξίδου, η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού διατήρησε στις τάξεις της και την Πένυ Ρόγκα.

"Πράσινη" θα παραμείνει η Πένυ Ρόγκα. Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή της διεθνούς λίμπερο στον σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια. " Χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας για τα επόμενα δυο χρόνια. Η απόφαση είχε παρθεί από τη δική μου πλευρά πολύ καιρό πριν μου γίνει η πρόταση για ανανέωση. Το καλό κλίμα, οι καλές συνθήκες και ο αλληλοσεβασμός για την κοινή προσπάθεια επιστροφής του Παναθηναϊκού στην κορυφή ήταν κάποιοι από τους λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω χωρίς δεύτερη σκέψη", είπε η 27χρονη πρώην παίκτρια της ΑΕΚ.

Η Ρόγκα πρόσθεσε " δέθηκα πολύ νωρίς με όλη την ομάδα και με τους οπάδους της οι οποίοι μας έκαναν να νιώσουμε πως είναι πάντα δίπλα μας και στα όμορφα και στα άσχημα. Γνωρίζουμε πως η επιστροφή στην κορυφή είναι κάτι που δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη αλλά με αργά και σταθερά βήματα, μεθοδικά θα επιτευχθεί ο στόχος".

Τέλος, για τους στόχους της επόμενης σεζόν είπε: " Δεν θα μιλήσω για στόχους ούτε για φιλοδοξίες. Για τους αθλητές που παίζουν σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός όλα αυτά είναι δεδομένα. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι πως αν την χρονιά που μας πέρασε έδωσα το 100% , φέτος θα δώσω το 110% για να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι μαζί. Δουλειά, χαμηλά το κεφάλι και όλα θα άνουν στο γήπεδο".

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση της Νικολέττας Κουτουξίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ