ΒΟΛΕΪ

Στον Πανναξιακό η Σεφεριάδου

Στον Πανναξιακό η Σεφεριάδου

Την απόκτηση της Βασιλικής Σεφεριάδου ανακοίνωσε την Πέμπτη (14/7) ο Πανναξιακός ΑΟΝ. "Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας", τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (14/7) ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την 26χρονη πασαδόρο Βασιλική Σεφεριάδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σωματείο μας και το νησί μας την πασαδόρο Βασιλική Σεφεριάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, ύψους 1.85 και γεννημένη το 1990, βοήθησε τα μέγιστα την περυσινή περίοδο την Ελπίδα Αμπελοκήπων, να κερδίσει την άνοδό της στην Α1 Γυναικών, ενώ έχει αγωνιστεί στην ανώτατη κατηγορία στο παρελθόν και με την ομάδα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου.

Καλωσορίζουμε την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Βίκυ δήλωσε στην ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Πανναξιακό και θα ήθελα να ευχαριστήσω προπονητή και σύλλογο που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Από πλευράς μου θα δουλέψω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Τέλος εύχομαι εγώ και οι συναθλήτριες μου να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ