ΒΟΛΕΪ

Στον Παμβοχαϊκό ο Χριστόπουλος

Στον Παμβοχαϊκό ο Χριστόπουλος

Ο Παμβοχαϊκός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Χριστόπουλο για τη νέα σεζόν. Ο πολύπειρος προπονητής επιστρέφει στους πάγκους της Volleyleague.

Ο σύλλογος του Παμβοχαϊκού ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Γιώργου Χριστόπουλου στην τεχνική ηγεσία. Ο πρώην προπονητής της ΕΑ Πατρών και του ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Volleyleague για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2011-12.

Η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού αναφέρει:

" Το Τ.Α.Α Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι για την αγωνιστική περίοδο 2015 -2016 του πρωταθλήματος της VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο έμπειρος προπονητής κος Γιώργος Χριστόπουλος.

Ο νέος μας προπονητής είναι γνώστης της VOLLEYLEAGUE ,καθώς απο τήν σεζόν 2000 - 2001 εώς και την σεζόν 2011 - 2012΄΄ήταν παρόν στα πρωταθλήματα αυτά.

Πρώτος σταθμος ήταν σαν προπονητής της Ολυμπιάδας Πατρών την οποιά οδήγησε στην πρώτη την τάξη κατηγορία(μετα απο 15ετη προσπάθεια) , καταφέρνοντάς να την οδηγήσει και στήν όγδοη θέση του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια και γιά 4 σεζόν ανέλαβε τον Π.Α.Ο.Κ με πλασαρίσματα στην πρώτη τετράδα ,αλλά και την συμμετοχή σε 2 Final four του κυπέλλου Ελλάδος.

Βέβαια τήν επταετία 2005-2012 ήταν αυτή που κατάφερε πολλά γιά τα δεδομένα μιάς επαρχιακής ομάδας ,καθώς ήταν ο καθοδηγητής της πολύ επιτυχημένης πορείας της Ε.Α.Π ΠΑΤΡΩΝ τόσο στην VOLLEYLEAGUE(με μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στήν τελική κατάταξη), όσο και στο κύπελλο Ελλάδος (με συμμετοχή σε τελικό), αλλά και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις (2 finalfour CEV CUP + 1 final four CHALLENGE CUP).

Τo T.A.A του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ