ΒΟΛΕΪ

Στον πάγκο της εθνικής Σλοβακίας ο Κράβαρικ

Στον πάγκο της εθνικής Σλοβακίας ο Κράβαρικ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέι Κράβαρικ αναβαθμίστηκε στην εθνική Σλοβακίας, αφού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αντί του Μίροσλαβ Πάλγκουτ.

Ο Μίροσλαβ Πάλγκουτ δεν είναι πλέον πρώτος προπονητής της εθνικής Σλοβακίας. Όπως ενημερώθηκε από την ομοσπονδία βόλεϊ της χώρας, η συνεργασία τους δεν συνεχίζεται και πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του και άλλοτε εμβληματική μορφή του ελληνικού βόλεϊ, ο Αντρέι Κράβαρικ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανέφερε πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και πως λήφθηκαν υπόψιν όλες οι παράμετροι, τα θετικά και τα αρνητικά και δοθεί το χρίσμα στον άλλοτε άσο του Ηρακλή.

"Δεν ήταν μια απλή απόφαση. Λάβαμε υπόψιν όλα τα θετικά και τα αρνητικά και καταλήξαμε στην απόφαση ότι μια αλλαγή θα ήταν το κλειδί για την περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας και χρειάζεται ανατοποθέτηση κάποιων πραγμάτων", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λούμπορ Άλαντ, ο οποίος στην συνέχεια είπε ότι ο αντικαταστάτης του Πάλγκουτ είναι ο Κράβαρικ και πως αναλαμβάνει έναν δύσκολο ρόλο.

Θυμίζουμε πως η Σλοβακία ήταν η ομάδα που με τα δυο σετ που πήρε στον αγώνα με την Ολλανδία την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στέρησε από την Εθνική μας την δυνατότητα να μπει στα μπαράζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ