ΒΟΛΕΪ

Στον Ολυμπιακό Παπαδόπουλος & Στιβαχτής

Στον Ολυμπιακό Παπαδόπουλος & Στιβαχτής

Την απόκτηση του Χρήστου Παπαδόπουλου και του Κώστα Στιβαχτή ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ήδη επτά είναι τα νέα αποκτήμαστα στο κλειστό του Ρέντη.

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε την Τετάρτη (17/6) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" προχώρησαν στην απόκτηση του 28χρονου κεντρικού Χρήστου Παπαδόπουλου, ενώ ανακοίνωσαν και την επιστροφή του Κώστα Στιβαχτή από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παπαδόπουλος, μέχρι πρότινος παίκτης του Φοίνικα Σύρου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια. "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιλέχθηκα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να στελεχώσω και να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να νιώσω τον παλμό των φιλάθλων οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε όλοι μαζί να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες τους", υποστήριξε ο Παπαδόπουλος.

Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Κώστας Στιβαχτής που θα πλαισιώσει τον Ντίμα Φιλίποφ στη θέση του πασαδόρου. Ο 35χρονος πασαδόρος επέστρεψε ξανά στον Ολυμπιακό και δήλωσε " για εμένα το σημαντικό είναι ότι θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο. Έχω έρθει για να δουλέψω όσο γίνεται καλύτερα ώστε να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους. Μετά από μια κακή χρονιά λόγω του ότι δεν κατέκτησε τους τίτλους είναι σημαντικό να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε και το κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής δέχεσαι προτάσεις και επιλέγεις να κάνεις το καλύτερο για σένα. Αυτό έκανα και εγώ αφού η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν η καλύτερη για αυτό και δέχθηκα να έρθω. Το μήνυμα μου στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει αυτή την ομάδα και να να την υποστηρίξει.Από κει και πέρα το θέμα το δικό μας σαν αθλητές, είναι να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας με την απόδοση και τις εμφανίσεις μας".

Στο κλειστό του Ρέντη συνεχίζουν την καριέρα τους ο Ντίμα Φιλίποφ, ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος, ο Κώστας Ταμπουρατζής, ο Χάρης Σακόγλου και ο Κόνραντ Γκούζντα. Θα ακολουθήσει η απόκτηση τουλάχιστον ενός άλλου παίκτη από την ελληνική αγορά με τις υπόλοιπες προσθήκες να γίνονται από τη ξένη αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ