ΒΟΛΕΪ

Στον Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης!

Στον Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης!

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι ξανά παίκτης του Ολυμπιακού, αφού ανακοινώθηκε η επιστροφή του στο λιμάνι. Τι δήλωσε ο Έλληνας ακραίος.

Στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο 40χρονος, Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο Έλληνας ακραίος ανήκει ξανά στο έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών, που ανακοίνωσαν την συνεργασία μαζί του. Για τρίτη φορά οι δυο πλευρές συνεργάζονται, με τον πολύπειρο άσο να εκφράζει την χαρά του γι' αυτή την εξέλιξη και να τονίζει ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Χριστοφιδέλης, ο οποίος έχει παίξει και στον Παναθηναϊκό (2009-11), έχει κατακτήσει εννέα πρωταθλήματα στην καριέρα του, ισάριθμα Κύπελλα και δυο ευρωπαϊκά ως παίκτης του Ολυμπιακού το 1996 και το 2005. Στόχος του και επιθυμία του είναι η επιστροφή του να συνδυαστεί με επιστροφή των "ερυθρολεύκων" στην κορυφή έπειτα από τρία χρόνια κυριαρχίας του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο διεθνής ακραίος, θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στο osfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό! Μετά από την απώλεια τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων, ήρθε η ώρα να συνδράμουμε όλοι (κόσμος – διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα) έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή! Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ