ΒΟΛΕΪ

Στον Ολυμπιακό η Εμμανουηλίδου

Στον Ολυμπιακό η Εμμανουηλίδου
INTIME SPORTS

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου θα κλείσει την τριάδα των κεντρικών για τον Ολυμπιακό, με την 21χρονη πρώην πια αθλήτρια του Πανναξιακού να μετακομίζει στο "Μελίνα Μερκούρη".

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν την Μελίνα Εμμανουηλίδου από τον Πανναξιακό, η οποία θα αντικαταστήσει την πρώην συμπαίκτρια της Αλίκη Κωνσταντινίδου.

Η 21χρονη κεντρική μετά από μία τριετία στη Νάξο θα ενισχύσει τον νταμπλούχο Ολυμπιακό, ο οποίος έτσι συμπληρώνει την τριάδα των κεντρικών του (Γιώτα και Λαμπρούση οι άλλες δύο).

Το ξεκίνημα της καριέρας της την βρήκε στην Κόρινθο, πριν μετακομίσει στην Αρτέμιδα Κορυδαλλού όπου και παρέμεινε για μία τετραετία (2008-12). Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην Νάξο, με την οποία και ανέβηκε στην Α1 αποτελώντας ένα από τα σημαντικά γρανάζια της ομάδας.

Το φλερτ με τον Ολυμπιακό κρατάει περίπου δύο χρόνια, αφού και το προηγούμενο καλοκαίρι η Εμμανουηλίδου είχε φτάσει κοντά στου Ρέντη, αλλά τελικά παρέμεινε στη Νάξο. Λόγω σπουδών πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα και ο Πανναξιακός την άφησε ελεύθερη, αναγνωρίζοντας την προσφορά της στην ομάδα.

Προχωρούν ανανεώσεις και προπονητής

Αυτή είναι μία από τις κινήσεις που έχουν γίνει για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι στον Ολυμπιακό συμβόλαια έχουν οι Γιώτα, Λαμπρούση και Κοκκινάκη, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τις Κονόμι, Βλαχάκη, Κωνσταντίνου και Τέζα. Θετικά τελειώνει και το θέμα της ανανέωσης της Στέλλας Χριστουδούλου, η οποία θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και η πρόσληψη του Σέρβου προπονητή Μπράνκο Κοβάτσεβιτς , ο οποίος θα παρουσιαστεί την Τρίτη στα γραφεία του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ