ΒΟΛΕΪ

Στον Άρη η Τσομπανίδου

Στον Άρη η Τσομπανίδου

Στην απόκτηση της Ειρήνη Τσομπανίδου προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη με την 22χρονη κεντρική να είναι η τέταρτη κίνηση των κιτρινόμαυρων.

Μετά την απόκτηση της Ζου Καετάνο και της Αλεξίας Καλανταρίδου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη προχώρησε στην απόκτηση της Ειρήνης Τσομπανίδου. Η 22χρονη κεντρική αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στο Ναύαρχο Βότση στην Α2 και ήταν αντίπαλος των κιτρινόμαυρων. Παράλληλα, ο Άρης έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με την Διονυσία Τυφλιώρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη: "Η Ειρήνη Τσομπανίδου θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη τη νέα σεζόν. Η νεαρή αθλήτρια που είναι γεννημένη στις 15-07-1993 με ύψος 1.85 και παίζει στη θέση της κεντρικού, τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ναύαρχου Βότση και πλέον θα ανήκει στο δυναμικό του Άρη».

Από την πλευρά της, η νεοαποκτηθείσα παίκτρια του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της ομάδας: «Eίμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι τη νέα χρονιά σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος, τον Άρη! Eίναι η πρώτη φορά που θα παίξω στην A1 και είμαι έτοιμη να βάλω τα δυνατά μου για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και την προπονήτρια της προηγούμενης μου ομάδας τον N.Βότση για την διετή συνεργασία που είχαμε καθώς επίσης και την διοίκηση και τον προπονητή του Άρη που με επέλεξαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ