ΒΟΛΕΪ

Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού

Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού
2017 FIVB

Η ανακοίνωση της παραμονής του Γιώργου Στεφάνου στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι μόνο η αρχή και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ηρεμία πριν την "καταιγίδα" επικρατεί στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε μπαράζ ανακοινώσεων για ανανεώσεις και παραμονές παικτών στην ομάδα.

Η πρώτη ανανέωση ήταν και η πλέον αναμενόμενη με το Γιώργο Στεφάνου να συνεχίζει να φορά τα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα από το περσινό ρόστερ αναμένεται να μείνουν άλλοι τρεις παίκτες. Κοκκινάκης, Στιβαχτής και Ζουπάνι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό έχοντας συμπληρωματικό ρόλο στο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μουνιόθ.

Σε αυτό όπως όλα δείχνουν οι θέσεις των ξένων θα πάνε σε δύο ακραίους, έναν πασαδόρο και έναν διαγώνιο. Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά, αλλά στον Ολυμπιακό αναζητούν τις καλύτερες δυνατές επιλογές με τον Ισπανό κόουτς να εξετάζει περιπτώσεις αθλητών που γνωρίζει καλά, ώστε το ρίσκο να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους Έλληνες του ρόστερ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση των Ανδρεάδη και Τσέλιου, ενώ επαφές υπάρχουν τόσο με τον Δαρίδη όσο και με τον Πετρέα οι οποίες δεν αποκλείεται να έχουν θετική έκβαση. Παράλληλα, θα αποκτηθεί και ένας Έλληνας για τη θέση του τέταρτου ακραίου.

Photo credits: FIVB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ