ΒΟΛΕΪ

Στην Ορεστιάδα ο Κριστόφ

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ) ( ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ )
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ) ( ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ) ICONPRESS.GR

Ο Πλάμεν Κριστόφ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιόχαν Ίσακσον μετά την αποχώρηση του τελευταίου από τον πάγκο της Ορεστιάδας.

Η εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή έφερε εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας. Η διοίκηση του Α.Ο.Ο. ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρου προπονητή, Πλάμεν Κριστόφ στη θέση του Σουηδού, Γιόχαν Ισακσον.

Η ανακοίνωση του Α.Ο.Ορεστιάδας: «Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας από σήμερα ο Σουηδός τεχνικός Johann Isacsson.Η διοίκηση των πρασίνων οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση αφού ο Σουηδός μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να φέρει καμία νίκη στην ομάδα, θέτοντας την με την πλάτη στον τοίχο του βαθμολογικού πίνακα της VolleyLeague.

Μάλιστα στην τελευταία εντός έδρας ήττα της ομάδας απέναντι στον, θεωρητικά κατώτερο, Ηρακλή ο πρόεδρος του ΤΑΑ του ΑΟΟ κ. Γκιζάνης είχε ανακοινώσει άμεσες αλλαγές στην ομάδα αφού η αγωνιστική της πορεία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Νέος προπονητής της Ορεστιάδας ανέλαβε εσπευσμένα ο Βούλγαρος Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος και θα την οδηγήσει την Τετάρτη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Σαμαράς”.

Ο Πλάμεν Κριστόφ είχε αναλάβει πέρυσι την ΑΕΚ για περίπου ένα μήνα και την εγκατέλειψε στην συνέχεια καθώς τα προβλήματα την περσινής ΑΕΚ δεν είχαν τέλος με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό στην Α2».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ