ΒΟΛΕΪ

Στην Λαρντίνι Φιλοτράνο η Κιόση

Στην Λαρντίνι Φιλοτράνο η Κιόση

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα της η Ελένη Κιόση αφού συμφώνησε με την Λαρντίνι Φιλοτράνο για την επόμενη περίοδο.

Επί ιταλικού εδάφους θα συνεχίσει την καριέρα της η Ελένη Κιόση. Η Ελληνίδα διαγώνια, η οποία είναι και αρχηγός της εθνικής ομάδας, συμφώνησε σε όλα με την Λαρντίνι Φιλοτράνο η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή της. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι η Κιόση είχε μία εξαιρετική χρονιά με την Όμπλια.

Αρχικά η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας αναφέρει: "Η Λαρντίνι Φιλοτράνο ανακοινώνει την απόκτηση της Ελένης Κιόση. Ο πρόεδρος της ομάδας Ρέντσο Κόμπι έκλεισε θετικά τη συμφωνία με την Ελληνίδα διαγώνια η οποία πέρσι είχε εξαιρετική χρονιά με την Όμπλια στην Α2 και ολοκλήρωσε την παρουσία της με 540 πόντους σε 26 αγώνες έχοντας κατά μέσο όρο 21 πόντους ανά παιχνίδι. Μόνο η Ματζουκόβα Ρόσι ήταν καλύτερη. Σε τέσσερις περιπτώσεις έφτασε και ξεπέρασε τους 30 πόντους σε ένα αγώνα. Κέρδισε 34 με την Βιτσέντζα, 33 με την Λαρντίνι στην Σαρδηνία, 31 με τον Μπολτζάνο και 30 Κασέρτα".

Μετά από ένα σύντομα βιογραφικό της Ελληνίδας διαγώνιας ακολουθεί και δήλωσή της "Είχα πολλές προσφορές αλλά η Φιλοτράνο ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα," είπε η Κιόση για τη μεταγραφή της που ξεκουράζεται στην πατρίδα μας πριν την ενσωμάτωση στην Εθνική Γυναικών για την προετοιμασία του European League. "Μετράει πολύ για εμένα που ήρθα σε μια σοβαρή ομάδα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω και με τον κόουτς Αντρέα Πιστόλα. Στην Ιταλία δουλεύεις σκληρά και πολύ και ο τρόπος σκέψης είναι παρόμοιος με της πατρίδας μου. Και μου αρέσει να βελτιώνομαι στη δουλειά μου."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ