ΒΟΛΕΪ

Στην Κονελιάνο η Παπαφωτίου

Στην Κονελιάνο η Παπαφωτίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της κάνει η Αθηνά Παπαφωτίου η οποία την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Κονελιάνο!

Τα τελευταία χρόνια έχει ξενιτευτεί και τα αποτελέσματα είναι αν μη τι άλλο εξαιρετικά. Μετά το πέρασμα της από την Γερμανία (Στουτγκάρη) και τη Γαλλία (Μιλούζ) ήρθε η ώρα για την Αθηνά Παπαφωτίου να κάνει το μεγάλο άλμα της καριέρας της και να δοκιμάσει τις δυνάμεις στο κορυφαίο ίσως πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Επόμενος σταθμός της καριέρας της θα είναι η Κονελιάνο στην οποία αγωνιζόταν πρόπερσι η Ανθή Βασιλαντωνάκη.

"Η Κονελιάνο ανακοινώνει την απόκτηση της Αθηνάς Παπαφωτίου, 27χρονη πασαδόρος ύψους 1,81μ. η οποία είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και αγωνιζόταν στη γαλλική Μιλούζ" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της σπουδαίας ιταλικής ομάδας.

Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται δηλώσεις της Παπαφωτίου για τη μεταγραφή της στις οποίες δεν έκρυψε τη χαρά της για τη μεγάλη πρόκληση της καριέρας της. "Είμαι μία αθλήτρια με μεγάλες φιλοδοξίες και η επιλογή της Κονελιάνο είναι μία πρόκληση για εμένα. Θέλω να τεστάρω τις δυνάμεις μου σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της" τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια της ζητήθηκε να πει δυο λόγια για το αγωνιστικό της προφίλ με την 27χρονη πασαδόρο να δηλώνει: "Είμαι αθλητική και θέλω να έχω σταθερότητα στο παιχνίδι μου και να βοηθάω τις συναθλήτριες μου με τις καλύτερες δυνατές πάσες. Συνήθως μου αρέσει να παίζω γρήγορα αλλά για τη θέση πρέπει να προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση"

Όπως ήταν φυσιολογικό οι άνθρωποι της Κονελιάνο τη ρώτησαν εάν έχει πάρει πληροφορίες από την Ανθή Βασιλαντωνάκη με την Παπαφωτίου να παραδέχεται: "Η Ανθή μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κονελιάνο και την ατμόσφαιρα. Μου είπε ότι ο σύλλογος είναι καλά οργανωμένος και ότι οι φίλαθλοι της ομάδας δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ζήσω και εγώ όσα μου περιέγραψε"

Για το γεγονός ότι η Κονελιάνο έχει ενισχυθεί σημαντικά τόνισε: "Όλοι βλέπουν ότι η Κονελιάνο δημιουργεί μία δυνατή ομάδα και το επίπεδο των αθλητριών του ρόστερ είναι πραγματικά υψηλό. Μαζί με τις άλλες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος η Κονελιάνο κρατά ψηλά το επίπεδο και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικό και θα είναι σπουδαίο να παίξουμε σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου θεσμό. Μίλησα λίγο στο τηλέφωνο με τον κόουτς και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Ένιωσα ωραία και θεωρώ ότι θα είναι ωραίο να συνεργαστώ μαζί του και ανυπομονώ για αυτό"

Τέλος, αναφερόμενη στον κόσμο είπε: "Η Ανθή μου είπε τα καλύτερα για τους φιλάθλους και ανυπομονώ να ζήσω όσα μου είπε για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ελπίζω να είναι δίπλα μας και να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όλη της σεζόν όπως έκαναν και τις προηγούμενες. Σίγουρα όλη η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να τους χαρίσει την ικανοποίηση που τους αξίζει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ