ΒΟΛΕΪ

Στην Ηλιούπολη Τοτσίδου και Καββαθά

Στην Ηλιούπολη Τοτσίδου και Καββαθά

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ηλιούπολης αφού απέκτησε τη Σία Τοτσίδου και την Άννα Καβαθά.

Τις καλύτερες μεταγραφές της τις κρατούσε για το τέλος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ηλιούπολης. Η ομάδας της Πηνελόπης Μπλάμη ήρθε σε συμφωνία τόσο με την Άννα Καβαθά όσο και με την Σία Τοτσίδου.

Η πρώτης είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης προκειμένου να γίνει μητέρα και θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της Ηλιούπολης, ενώ η Τοτσίδου μετά από μία τριετία στη Νάξο όπου διετέλεσε και αρχηγός του Πανναξιακού επιστρέφει στην Αθήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ηλιούπολη θα έχει πολλές αλλαγές φέτος στο ρόστερ της οι οποίες ξεκινούν από τον πάγκο με την Πηνελόπη Μπλάμη να παίρνει τη θέση της Δήμητρας Λυκογιάννη. Από εκεί και πέρα έχουν αποκτηθεί ήδη οι Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Τζούλιαν Γουάρεν, Νάσια Λιάγκη, Όλγα Μελετιάδη, Γεωργία Αργυρίου, Αθηνά Σκυθιώτη και Ευανθία Λάβδα

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την Τοτσίδου: "Οι μεταγραφές του τμήματος βόλεϊ γυναικών ολοκληρώθηκαν σήμερα με την άφιξη της πολυτάλαντης και έμπειρης πρώην αρχηγού του Πανναξιακού Σίας Τοτσίδου. Η σπουδαία ακραία αθλήτρια που θα βοηθήσει πάρα πολύ την προσπάθεια του συλλόγου μας να επιτεύξει τους στόχους του, έχει ύψος 1,78 και είναι γεννημένη στις 18.06.1989.

Έχει ξεκινήσει τα πρώτα βήματά της στο χώρο του αθλήματος στη Δόξα Δράμας, Ερμή Δράμας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πανναξιακό, ΑΕΚ και τα τελευταία 3 χρόνια ήταν η ψυχή της ομάδας της Νάξου.

Η αθλήτρια δήλωσε: "Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την προπονήτρια για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να επιτύχουμε τους στόχους μας".

Ευχόμαστε με τη σειρά μας στη Σία και σε όλη την ομάδα υγεία και πολλές επιτυχίες!!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ