Στην ΕΟΠΕ εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Στην ΕΟΠΕ εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Οι Στέφανος Αυγουλέας και Παναγιώτης Μπόμης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο.

Όπως σας αναφέραμε στον Παναθηναϊκό Α.Ο. γίνονται προσπάθειες ώστε να λειτουργήσει σε άλλα πρότυπα. Πέρα από το σχεδιασμό των τμημάτων ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη και της κινήσεις που γίνονται στο οργανόγραμμα του συλλόγου στόχος των ανθρώπων του Ερασιτέχνη είναι ο ΠΑΟ να αποκτήσει εκ νέου φωνή και υπόσταση στα κέντρα των αποφάσεων.

Εκεί όπου τα τελευταία χρόνια δεν είχε καλά καλά εκπροσώπηση. Σε αυτό το πλαίσιο δύο μέλη του νέου Δ.Σ. συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο.

Πρόκειται για τον Στέφανο Αυγουλέα και τον Παναγιώτη Μπόμη. Ο αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο. είχαν μια συνάντηση γνωριμίας με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ και του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την αποδυνάμωση του πρωταθλήματος της Volley League σε αντίθεση με την Pre League η οποία είναι άκρως ανταγωνιστική.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον έργο της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού και υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στους πράσινους.

Αυτή ήταν η πρώτη από μία σειρά συναντήσεων που θα κάνουν οι άνθρωποι του συλλόγου με την επόμενη να είναι αυτή με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο.  

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24