ΒΟΛΕΪ

Στην ΑΕΚ η Νούσια

Στην ΑΕΚ η Νούσια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση της Αποστολίας Νούσια από την ΑΕΚ η οποία θα γίνει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του κιτρινόμαυρου βόλεϊ γυναικών.

Το χτίσιμο της νέας ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ συνεχίζεται. Ο Δήμος Φιλιππάτος, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, συνεχίζει τις προσπάθειες ώστε να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα τηρουμένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

Τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις αφού πολλές παίκτριες από την περσινή ομάδα αποχώρησαν.

Έτσι, οι κιτρινόμαυρες απέκτησαν τις Μαρίνα Αργυροπούλου (λίμπερο), Έφη Καράτερζη (ακραία), Αγγελική Καλαφατάκη (ακραία). Τελευταία και πιο ηχηρή μεταγραφή είναι αυτή της Αποστολίας Νούσια η οποία θα ενισχύσει σημαντικά τις κιτρινόμαυρες. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή της σύντομα.

Η Νούσια αγωνίζεται ως ακραία και την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Πανναξιακού. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί στο Φιλαθλητικό Λάρισας, τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την παραμονή ορισμένων αθλητριών από την περσινή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ