ΒΟΛΕΪ

Στη Θέτιδα Βούλας η Φραγκιαδάκη

Στη Θέτιδα Βούλας η Φραγκιαδάκη
INTIME SPORTS

Σε διπλή ενίσχυση προχώρησε η Θέτιδα Βούλας με στόχο την άνοδο της στην Α1 βόλεϊ γυναικών αποκτώντας τις Ελένη Φραγκιαδάκη και Ζωή Τουρνάκη.

Δύο ακραίες που συνδυάζουν την εμπειρία με τα νιάτα απέκτησε η Θέτιδα. Η ομάδα της Βούλας φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για την άνοδο της στην Α1 και για αυτό το λόγο κινείται δυναμικά στην αγορά.

Οι δύο πρώτες αθλήτριες που απέκτησε είναι η Ελένη Φραγκιαδάκη και η Ζωή Τουρνάκη.

Η πρώτη αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Παναθηναϊκό κατακτώντας πολλούς τίτλους, πριν αποφασίσει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Μετά από τρία χρόνια επέστρεψε και έπειτα από το πέρασμά της από τον ΓΑΣ Μεσσαρά φέτος βοήθησε τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου στην άνοδό του στην Α1.

Την ίδια ώρα η Τουρνάκη ξεκίνησε την καριέρα της από τη Θέτιδα Βούλας και στη συνέχεια πέρασε κατά σειρά από τους Τράχωνες, τη Βάρη, την Αρτέμιδα Κορυδαλλού πριν επιστρέψει και πάλι στους Τράχωνες τη σεζόν 2012-13. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.ΠΕ. ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τις αθλήτριες Ελένη Φραγκιαδάκη και Ζωή Τουρνάκη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Στο πλαίσιο ανανέωσης και ενίσχυσης της ομάδας, επιχειρείται η επίτευξη άμεσης συμφωνίας και με άλλες αξιόλογες αθλήτριες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ