ΒΟΛΕΪ

Στη μάχη του CEV Cup o Ολυμπιακός

Στη μάχη του CEV Cup o Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού φιλοξενείται από την Λιναμάρ στο πρώτο παιχνίδι για το CEV Cup. Αμφίβολες οι Τσβετάνοβα και Γιώτα.

Στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπεκεσκάμπα βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα της για το CEV Cup. Αντίπαλός της είναι η Λιναμάρ με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 19.00.

Η Λιναμάρ, είναι μια σχετικά νέα ομάδα, αφού ιδρύθηκε το 2000 στην Μπεκεσκάμπα, μια πόλη που έχει κάτι παραπάνω από 60.000 κατοίκους και βρίσκεται 210 χλμ μακριά από την Βουδαπέστη, στα νότιο ανατολικά της Ουγγαρίας, κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία.

Οι διακρίσεις τις περιορίζονται στα δυο πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει τις δυο τελευταίες σεζόν στην Ουγγαρία, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την χρησιμοποίηση της Βουλγάρας διαγώνιας Τσβετάνοβα, αλλά και της Ελληνίδας κεντρικής Κατερίνας Γιώτα, μιας και αμφότερες έχουν ενοχλήσεις.

Στην περίπτωση που δεν καταφέρουν τελικά να αγωνιστούν, την θέση τους στο βασικό σχήμα αναμένετε να πάρουν η Μανωλίνα Κωνσταντίνου και η Μελίνα Εμμανουηλίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ