ΒΟΛΕΪ

Στη 1 Οκτωβρίου ο πρώτος αγώνας με την Ισπανία

Στη 1 Οκτωβρίου ο πρώτος αγώνας με την Ισπανία

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανακοινώθηκε από τη CEV με την Εθνική ομάδα των ανδρών να αντιμετωπίζει την Ισπανία στη 1/10.

Οριστικοποιήθηκαν οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων της Εθνικής ανδρών με την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας για τα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2017.

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 (19:00, τοπική) στην πόλη Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων με διαιτητές τους Αλεξέι Πάσκεβιτς (Ρωσία) και Κορ Φαν Χόμπελ (Ολλανδία)

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη με τον Πάβελ Μπουρκίεβιτζ (Πολωνία) να είναι πρώτος διαιτητής και δεύτερος ο Σάλβιτς Κούρτις (Λετονία).

Υπενθυμίζουμε ότι για την πρόκριση ισχύει ο κανόνας του χρυσού σετ, δηλαδή σε περίπτωση που οι δύο ομάδες μετά τα δύο ματς είναι ισόβαθμες τότε όλα θα κριθούν στο χρυσό σετ το οποίο θα κρίνει και την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ