ΒΟΛΕΪ

Σπουδαία κίνηση του Ολυμπιακού με Τερβαπόρτι!

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Έμι Τερβαπόρτι, κάνοντας μια ιδανική επιλογή για να καλύψει το κενό του Φαμπιάν Ντρζίζγκα.

Την έναρξη της συμφωνίας του με τον Έμι Τερβαπόρτι για την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης (13/6).

Ο Φινλανδός πασαδόρος διακρίνεται για την ταχύτητα που του αρέσει να δίνει στο παιχνίδι, ενώ ξεχωρίζει για την ηγετική του φυσιογνωμία, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή για τους "ερυθρόλευκους" προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Πολωνού Φαμπιάν Ντρζίζγκα.

Η ανακοίνωση:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Έμι Τερβαπόρτι. Ο 28χρονος διεθνής Φινλανδός πασόδορος, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, στο olympiacossfp.gr ο Έμι Τερβαπόρτι ανέφερε τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με πολύ υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη.

Έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια για το σύλλογο. Παρακολούθησα τον ευρωπαϊκό τελικό του Challenge Cup. Ήταν κάτι φανταστικό με τον κόσμο που είναι τόσο φανατικός και περιμένω να είναι και την νέα σεζόν στο πλευρό μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ