ΒΟΛΕΪ

Σπουδαία κίνηση από τον MVP, Τσούπκοβιτς

ΛΙΓΚ ΚΑΠ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΙΓΚ ΚΑΠ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς αναδείχτηκε MVP του τελικού του Λιγκ Καπ και στη συνέχει δώρισε το βραβείο του σε οπαδό των ερυθρόλευκων που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Την καλύτερου εμφάνιση στην Ελλάδα έκανε ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο του MVP. Ο Σέρβος ακραίος είχε 14 πόντους κόντρα στον ΠΑΟΚ με το εκπληκτικό 64% στην επίθεση (14/22 επιθέσεις).

Αμέσως μετά την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη τόνισε: "Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους. Είμαι παίκτης που μου αρέσει να παίζω κάτω από πίεση και περιμένω να είμαι καλύτερος όταν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα"

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι έδωσε το βραβείο του MVP και το δώρο του στον φίλο του Ολυμπιακού Γιάννη Αλαμπασύνη είπε: "Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω. Το παιδί αυτό παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι σε κάθε αγώνα δίπλα μας. Το αξίζει το βραβείο περισσότερο από μένα και είμαι χαρούμενος που το έδωσα".

"Το κάναμε εύκολο"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά σε όλα τα κομμάτια του αγώνα. Νίκησε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που στο μέλλον θα παίξει και καλύτερα. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα και είμαι πολύ ικανοποιημένος για το πρώτο κύπελλο. Θα το χαρούμε τον τίτλο 1-2 μέρες και θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Ο ΠΑΟΚ έκανε ορισμένα λάθη στο σερβίς και τα εκμεταλλευτήκαμε".

Ο λίμπερο των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Στεφάνου είπε: "Το κάναμε λίγο πιο εύκολο απ’ ότι περιμέναμε. Σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι το τρίτο τρόπαιο σε κατάταξη, εύχομαι να έχουμε υγεία για να κατακτήσουμε τα άλλα δύο τρόπαια".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ