ΒΟΛΕΪ

Σουλτανόπουλος: "Κυνηγάμε την τύχη μας και μας δικαιώνει"

Σουλτανόπουλος: "Κυνηγάμε την τύχη μας και μας δικαιώνει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος και ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός κάνοντας και πάλι την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων υπήρχε στο τέλος του β’ ημιτελικού με τους ερυθρόλευκους να μην μπορούν να κρύψουν την ικανοποίηση τους για την τρομερή ανατροπή και πρόκριση στον τελικό, ενώ την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν τη νίκη.

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος τόνισε: "Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Είχαμε απογοητευτεί σε ένα σημείο, αλλά ο αθλητισμός αποδεικνύει πως τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει και ο τελευταίος πόντος. Φέτος δείχνει πως κάτι μας χρωστάει και πως πρέπει να πάρουμε. Ότι η τύχη είναι μαζί μας. Αλλά όπως είπε και ο προπονητής μας σε ένα ταϊμ-άουτ ότι την τύχη δεν την έχεις αν δεν την προκαλέσεις. Εμείς την κυνηγάμε και μας δικαιώνει.

Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, όχι τόσο της σωματική κούραση, όσο της πνευματικής. Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά ήμαστε καλά προπονημένοι θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε απέναντι σε μια καλή ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αν πάρουμε την βαθμολογική εικόνα των ομάδων τότε ο Ολυμπιακός ξεκινά από το 51-49 απέναντι στην Κηφισιά".

Από την πλευρά του ο Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: "Δεν ξέρω τι να πω. Σίγουρα όταν χάναμε με 2-0 αρχίζαμε να χαμογελάμε γιατί θυμηθήκαμε τον τελικό του League Cup. Βέβαια δεν πιστεύαμε πως θα γίνει 100% το ίδιο πράγμα και εντέλει έγινε. Σίγουρα βοήθησε η τύχη… Πιστεύω ότι το αξίζαμε και κάναμε μια μεγάλη ανατροπή και σήμερα. Παρ’ όλο που η σημερινή νίκη είναι τόσο σημαντική μεγάλη και τεράστια από σήμερα το βράδυ το ξεχνάμε αυτό γιατί μας περιμένει το παιχνίδι με την Κηφισιά. Μην ξεχνάμε πως η Κηφισιά είναι η μόνη ομάδα που έχουμε παίξει μία φορά και μας έχει κερδίσει και κοιτάμε πλέον να συγκεντρωθούμε για τον τελικό".

Στο στρατόπεδο των ηττημένων ο Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε: «Είναι μεγάλη η στεναχώρια. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι χάνουμε δύο σετ… έτσι από τον Ολυμπιακό. Οφείλουμε να συνεχίσουμε, όμως. Φτάσαμε τόσο κοντά και σαφώς μας αφήνει μία πικρία ο τρόπος που χάσαμε. Θεωρώ ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε, πλέον, το πρωτάθλημα».

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ