ΒΟΛΕΪ

Sold out σε λίγες ώρες για το Ολυμπιακός - Μπούρσα

CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπούρσα (04/04,18.30, Ρέντη).

Στο πλευρό των κοριτσιών του Ολυμπιακού θα βρεθούν οι φίλαθλοι της ομάδας στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο τους. Οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν τη Μ. Τετάρτη (04/04,18.30, Ρέντη) την Μπούρσα στον πρώτο τελικό του Challenge Cup.

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν το πρωί της Πέμπτης (29/3) και μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει οτι τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup (04/04, 18:30) με αντίπαλο την BURSA BBSK στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν.

Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας".

Δείτε και το σχετικό post:

Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει οτι τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup (04/04, 18:30) με αντίπαλο την BURSA BBSK στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν. Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. #osfp #osfpgr #olympiacos #olympiacossfp #soldout #tickets #final #cevchallengecupw @cevolleyball #supporters #gate7 #volley #volleyball #VolleyballWomen #letsdothis #sayitloudweareredandweareproud

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ