ΒΟΛΕΪ

Σοκ με Γκόμες στον ΠΑΟΚ

Σοκ με Γκόμες στον ΠΑΟΚ

Ο Ερνάν Γκόμες τραυματίστηκε στον ώμο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και κατευθύνθηκε στη Γενική Κλινική της Θεσσαλονίκης, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του (VIDEO).

Άτυχος στάθηκε ο Ερνάν Γκόμες στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στο δεύτερο σετ του αγώνα και συγκεκριμένα με το σκορ στο 12-11 για τον "Δικέφαλο", ο Βενεζουελάνος πήγε να περάσει μπαλιά και είχε άσχημη πτώση, με αποτέλεσμα να βγάλει τον ώμο του, παγώνοντας όσους ήταν εκείνη την στιγμή στην "Πυλαία".

Ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας, κατευθύνθηκε με άνθρωπο της ομάδας στη Γενική Κλινική της Θεσσαλονίκης, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αφού υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά, όμως αυτό είναι κάτι που θα το αποφανθούν οι γιατροί.

Αν έχει υποστεί εξάρθρωση, τότε υπάρχει φόβος ακόμη καιγια έξι μήνες εκτός δράσης, με το σενάριο αυτό να είναι καταστροφικό για τους Πρωταθλητές λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και των προκριματικών του Champions League. Μεγάλη αγωνία στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τον Γκόμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ