ΒΟΛΕΪ

Σημαντική ενίσχυση με Νίκιτς για Άρη

Σημαντική ενίσχυση με Νίκιτς για Άρη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη ανακοίνωσε την απόκτηση της Μπράκιντσα Νίκιτς η οποία θα καλύψει τη θέση της βασικής διαγώνιας.

Την παίκτρια που θα αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων για την επόμενη περίοδο βρήκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε τη Σέρβα διαγώνια Μπράκιντσα Νίκιτς η οποία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τις προσπάθειες των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Το γυναικείο τμήμα βόλεί του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνής Σέρβας, Μπράκιντσα Νίκιτς. Η τριανταενάχρονη Σέρβα, αγωνίζεται στην θέση της διαγωνίου, είναι γεννημένη στις 26/10/1985 και έχει ύψος 1.92.

Η Νίκιτς την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στο Ισπανικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Λεαδερνετ Ναβαρκαμπλε και αναδείχθηκε δεύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος και καλύτερη διαγώνιος, τόσο στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Ισπανικό κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νίκιτς, έχει αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα την σεζόν 2013 – 2014 με την ομάδα του ΟΠΕΡ και αναδείχθηκε μάλιστα πρώτη σκόρερ της Ελληνικής Α1 Το βιογραφικό της είναι εντυπωσιακό, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε σε κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων είναι το Ιταλικό, το Τουρκικό, το Γαλλικό και το Πολωνικό.

Η Μπράκιντσα Νίκιτς δήλωσε στο www.arisvolleywomen.gr: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που γίνομαι μέλος της οικογένειας ενός τόσου διάσημου και σπουδαίου συλλόγου, όπως είναι ο Άρης. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω τους στόχους της ομάδας χωρίς κανένα όριο. Είμαι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τους ανθρώπους του Άρη και να “πολεμήσω” στο γήπεδο με τις νέες μου συμπαίκτριες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ