ΒΟΛΕΪ

Σε τρία μέτωπα μάχονται οι ελληνικές ομάδες

Σε τρία μέτωπα μάχονται οι ελληνικές ομάδες
INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι του βόλεϊ γυναικών αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό να θέλει να σφραγίσει την πρόκριση και τον Πανναξιακό με την ΑΕΚ να κάνουν πρεμιέρα.

Ημέρα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η αυριανή για τις τρεις ομάδες που μας εκπροσωπούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα του βόλεϊ γυναικών την φετινή σεζόν.

Λαβωμένος κι αποφασισμένος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη την Ουγγρική Λιναμάρ για τους '32' του CEV Cup και μετά την ήττα του με 3-1 πριν από δύο εβδομάδες καλείται να επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 και να διεκδικήσει την πρόκριση στο ‘χρυσό σετ’.

Το κακό για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι ότι θα παρατάξει την ομάδα του με πολλές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις Λαζάρεβιτς, Τσβετάνοβα, Εμμανουηλίδου οι οποίες λόγω τραυματισμού έχασαν και το παιχνίδι στην Ηλιούπολη, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Κατερίνα Γιώτα αλλά αναμένεται να αγωνιστεί λόγω έλλειψης άλλης κεντρικής.

Στην Τραπεζούντα ο Πανναξιακός

Η φετινή ευρωπαϊκή περιπλάνηση του Πανναξιακού (που πέρσι έφτασε μέχρι τους ‘8’ του Challenge Cup) ξεκινά από την γειτονική Τουρκία και την Τραπεζούντα όπου αντιμετωπίζει αύριο στις 19:00 την ομώνυμη τοπική ομάδα για τον β’ προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Η ομάδα της Νάξου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα αν και όπως παραδέχθηκε ο Ζόραν Κόβαζιτς έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον γαλαξία αστέρων της Τράμπζον.

«Πρόκειται για μια ομάδα υψηλού επιπέδου με αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης. Έχει στο ρόστερ της αθλήτριες της εθνικής Τουρκίας, αλλά και δύο συμπατριώτισσες μου την Μαλαγκούρσκι και την Μπλαγκόγεβιτς που αγωνίζονται στην εθνική Σερβίας. Αυτά τα παιχνίδια είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Πανναξιακό, σίγουρα τα δικά μας κορίτσια θα κερδίσουν πολλά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος».

Η Μινχάνσκα αντίπαλος της ΑΕΚ

Στο Μινσκ της Λευκορωσίας βρίσκεται από την Δευτέρα η αποστολή της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 την τοπική Μινχάνσκα (την οποία είχε αποκλείσει πέρσι ο Πανναξιακός) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Challenge Cup.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του, αλλά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τις πρώτες ιώσεις της χρονιάς.

«Η συμμετοχή σε ένα ευρωπαϊκό ματς είναι μια γιορτή για κάθε ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και παρόλο που έχουμε κάποια προβλήματα με ιώσεις πιστεύω ότι θα μπορούν όλα τα κορίτσια να βοηθήσουν στο αυριανό παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ