ΒΟΛΕΪ

Σαββίδης: "Δεν είμαι γκαντέμης"

Σαββίδης: "Δεν είμαι γκαντέμης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες της ομάδας βόλεϊ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να είναι παρών και αύριο (13/4) στο "Παλατάκι".

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος δήλωσε πως ο Ιβάν Σαββίδης του είπε πώς θα είναι κοντά στην ομάδα βόλεϊ σε ό,τι χρειαστεί και σημείωσε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του είπε: "Μη με θεωρήσετε ότι φέρνω ατυχία. Δεν είμαι γκαντέμης!".

Αρκετή ώρα αργότερα, κατά την αποχώρησή του από το Παλατάκι, ο ομογενής επιχειρηματίας, ανέφερε σε δηλώσεις του: "Στενοχωρέθηκα. Νομίζω πως στεναχωρήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Σίγουρα έπρεπε να βάλουμε μια... τελεία σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε... κόμμα, δεν πειράζει. Θέλω να καταφέρω να έρθω την Τετάρτη. Για να χαλάσω και τις... προλήψεις (σ.σ. γέλια).

Εγώ ζήτησα και συγγνώμη από τα παιδιά, μήπως αν δεν ερχόμουν, κερδίζανε (αστειευόμενος). Δεν πειράζει, η κατάσταση είναι ωραία, είναι καλή. Είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Με αυτό το τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο, νομίζω ότι εμείς σε όλες τις αθλητικές κατευθύνεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ".

Όταν ρωτήθηκε για το που βρίσκει δύναμη και συνεχίζει παρότι η πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που θα περίμενε, σημείωσε: "Από τους φιλάθλους εγώ παίρνω δύναμη. Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ. Εγώ νομίζω πως όλη η ζωή είναι μπροστά μας".

Τέλος, επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΠ για στήριξη στην ομάδα βόλεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ