ΒΟΛΕΪ

Ρομπέρτο Πιάτσα: "Δεν γίνεται να είμαστε πάντα τυχεροί"

Ρομπέρτο Πιάτσα: "Δεν γίνεται να είμαστε πάντα τυχεροί"

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου και την ανατροπή επί του ΠΑΟΚ.

Για την ανατροπή και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο παιχνίδι το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και κερδίσαμε 3-1, άλλαξαν την ομάδα, όχι λίγους, αλλά πολλούς παίκτες. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν στο 2-0. Η ομάδα ήταν έτοιμη να παίξει και ποτέ δεν προσπάθησα να βάλω τον κανονικό Κοκκινάκη στο γήπεδο. Χρειαστήκαμε χρόνο για την αντίδραση μας και για να παίξουμε καλύτερα. Στο δεύτερο σετ και το θυμάμαι πολύ καλά αυτό, υπήρξαν δύο με τρεις περιπτώσεις που εξαιτίας του διαιτητή χάσαμε τρεις πόντους στην σειρά, αλλά το σκορ ήταν το ίδιο.

Στο τρίτο σετ ξεκινήσαμε αμέσως καλά. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά ξεκίνησαν ακόμη καλύτερα στην επίθεση απ” ότι τους περιμέναμε. Αλλά στο τρίτο σετ πάλι. Σας παρακαλώ. Το ίδιο έγινε και στην Σύρο, δεν μπορεί να είμαστε συνέχεια τυχεροί. Μερικές φορές μπορείς να επιλέξεις την σωστή στιγμή. Ήταν μόνο μία τυχερή στιγμή με την επαφή του Σεπέδα, αλλά ήταν μόνο αυτή.»

Για τις επιλογές που έκανε στο παιχνίδι: «Εγώ θα επιλέξω να βάλω στο γήπεδο, αυτόν που θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα μου και το πρόβλημα της ομάδας. Είναι η στιγμή. Μερικές φορές είσαι τυχερός, σήμερα μπορεί να ήμουν τυχερός, αλλά ήμουν γιατί αγαπώ την δουλειά μου, τους παίκτες μου, την προπόνηση μου. Για μένα δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στην προπόνηση και στον αγώνα. Το πάθος μου είναι η δουλειά μου. Γι΄αυτόν τον λόογ είμαι τυχερός. Αν βγάλω κάποιον και βάλω κάποιον άλλο, για να αλλάξει κάτι είναι για να το κάνει για την ομάδα.»

Για την Κηφισιά: «Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι 3-1. Έχει πολύ καλούς παίκτες, πολύ πιο έμπειρους παίκτες από εμάς. Η ομάδα είναι πολύ καλή.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ