ΒΟΛΕΪ

Ρίτσι: "Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με μυαλό κόντρα στην Φριντριχσχάφεν"

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÍÉÊÇ ÁÉÃÉÍÉÏÕ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÍÉÊÇ ÁÉÃÉÍÉÏÕ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με προορισμό την Γερμανία, αναχώρησε ο ΠΑΟΚ, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της VfB Φριντριχσχάφεν (31/1, 21:00) στην 4η αγωνιστική του CEV Champions League 2017-18. Τι δήλωσαν ο Ντανιέλε Ρίτσι και ο Ραμόν Μαρτίνεθ.

Με προορισμό την Γερμανία, αναχώρησε ο ΠΑΟΚ, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της VfB Φριντριχσχάφεν (31/1, 21:00, COSMOTE TV SPORT 6HD), στην 4η αγωνιστική του CEV Champions League 2017-18.

Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθειά της να προκριθεί στη επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αντίθετα με τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι μετρούν 3 ήττες και βρίσκονται στην 4η θέση με 2 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης (31/1) ο Ιταλός τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Πηγαίνουμε στον επόμενο αγώνα, γνωρίζοντας πολύ καλά τον αντίπαλό μας και τις ικανότητές του. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκεί με μυαλό, όχι μόνο για την βαθμολογία αλλά και για την ικανοποίηση της νίκης. Ας είμαστε λοιπόν αισιόδοξοι και θα δούμε".

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος θα προπονηθούν το απόγευμα της Τρίτης στις 19:30 (τοπική ώρα) και το πρωί της Τετάρτης (31/1) στις 11:30.

Διαιτητές: ORMONDE HELIO (POR), MEDVID MYKHAYLO (UKR)

ΜΑΡΤΙΝΕΘ: "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ"

Ο ακραίος του "Δικεφάλου", Ραμόν Μαρτίνεθ, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., μίλησε για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Φριντρισχάφεν, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του για την αναμέτρηση του Champions League…

"Δεν έχει περάσει αρκετό διάστημα από την τελευταία φορά που τα παίξαμε εναντίον της Φριντρισχάφεν. Πλέον καταλαβαίνουμε το τρόπο και το σύστημά τους. Είναι έμπειρη ομάδα και παίζει πολύ καλά. Πιστεύω ότι και το δεύτερο ματς θα είναι εξίσου ενδιαφέρον, όπως το πρώτο., όχι τόσο επειδή θα παίξουμε δυνατά για να πάρουμε την “εκδίκησή” μας, αλλά και γιατί θα υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ελπίζω ότι αυτό θα μας παρακινήσει όλους ώστε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε τα τρία σετ".

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ…

"Προσωπικά είμαι χαρούμενος που η διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσω στην ομάδα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι μας είναι φανταστικοί….και αυτό δεν ήθελα να τελειώσει τον χειμώνα. Θα αγωνιστώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι το τέλος για αυτό το πρωτάθλημα. Τώρα που γνωρίζω ότι θα παραμείνω στην ομάδα, έχω περισσότερη ηρεμία και συγκέντρωση….και πιστεύω ότι η απόδοση μου θα ανεβαίνει κάθε εβδομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ